Freshpoint

partners

Conditii de utilizare site

Generalitati

Folosirea, incluzand vizitarea si vizualizarea produselor din site-ul www.freshpoint.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.


Continut si Drepturi de autor

Avem o preocupare permanenta privitor la acuratetea informatiilor de pe site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele descrieri sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori.

Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Site-ul www.freshpoint.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei FRESH Co.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.freshpoint.ro  va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor freshpoint.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care incearca acest fapt.


Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.freshpoint.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


AcasăAcasă